بهار 1399، دوره سوم - شماره 1
-
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ حضوری، محمد ؛ سمیعی، سمانه ؛ سمیعی، هاله ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سید هدایت ؛
(22 صفحه - از 1 تا 22 )
کلیدواژه ها:سیاست غذاییارتقاء سلامتبرچسبگذاری موادغذاییقوانین و الزاماتغذای سالم
-
نویسنده مسئول : جزایی، محدثه ؛ نویسنده : صباغ کلاته حسینی، الهام ؛
(13 صفحه - از 23 تا 35 )
کلیدواژه ها:سازهانگاریپارادیپلماسیکووید-19پساکروناصنعت غذای حلال
-
نویسنده مسئول : غلامی رودمعجنی، حمیده ؛
(12 صفحه - از 36 تا 47 )
کلیدواژه ها:امنیت غذاییفائوایمنی غذاییتغذیه حلال
-
نویسنده مسئول : توکلی مقدم، ابراهیم ؛
(15 صفحه - از 49 تا 63 )
کلیدواژه ها:قاعده طهارتاصاله الطهارهاصل طهارتقاعده فقهیهاصل عملی
-
نویسنده : اسلامی تبار، شهریار ؛ نویسنده مسئول : لامع، احسان ؛
(13 صفحه - از 64 تا 76 )
کلیدواژه ها:رضایت آگاهانهخطای پزشکیمحرمانگیسهل انگاری
-
نویسنده مسئول : ادبی، حسین ؛
(17 صفحه - از 77 تا 93 )
کلیدواژه ها:منابع انسانیآراستگینظام 5sآراستگی حلال