تابستان 1394 - شماره 47
-
نویسنده : رفیق، سید مهدی ؛ وثوقی، منوچهر ؛ وزیری، علی ؛ سیف کردی، علی اکبر ؛ ارجمند، مهدی ؛
(16 صفحه - از 13 تا 28 )
کلیدواژه ها:OptimizationResponse Surface Methodology (RSM)Curdlan GumPaenibacillus polymyxa
-
نویسنده : امینی، بهاره ؛ کرلمت، جواد ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ جهادی، مهشید ؛ محمودیان، کیوان ؛
(10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:Phenolic compoundsRancimatSatureja HortensisAnchovy OilColza Oil
-
نویسنده : رضوی، راضیه ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قریانی، محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
(10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:Biodegradable PackagingCarboxy Methyl Cellulose CoatingsFresh HazelnutThyme Extract
-
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
(10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
نویسنده : افشار، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قراچورلو، مریم ؛ بصیری، علی رضا ؛ یاخدا، حسین ؛
(6 صفحه - از 59 تا 64 )
کلیدواژه ها:3omegaFatty Acid ProfileChemical evaluationPurslane Oil
-
نویسنده : بهمنی، علی اصغر ؛ جعفری، سید مهدی ؛ شهیدی، سید احمد ؛
(12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:modelingOsmotic Dehydrationmass transferSolid gainWater loss
-
نویسنده : پیراوی، زهرا ؛ پورفلاطون، شبنم ؛
(8 صفحه - از 77 تا 84 )
کلیدواژه ها:Fatty AcidsCold PressNut OilsSterols
-
نویسنده : رضایی ارمی، سمیه ؛ جعفری، سید مهدی ؛ خمیری، مرتضی ؛ بیات، هومان ؛
(14 صفحه - از 85 تا 98 )
کلیدواژه ها:MicrowaveSoyabean OilDPPH Scavenging ActivityReducing Power
-
نویسنده : حسنی، مریم ؛ مرتضوی، سید علی ؛ حسنی، مهدیه ؛ احمدی کمازانی، ندا ؛ قطبی، معصومه ؛
(9 صفحه - از 99 تا 107 )
کلیدواژه ها:LactobacillusAutolytic ActivityProteolytic activityTraditional Sangesar Cow CheeseTraditional Sangesar Sheep Cheese