-
1.
نویسنده : حسنی، جمال محمد ؛ درویشی، شعله ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ میراحمدی، فردین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحه - از 29 تا 36 )
-
2.
نویسنده : نیکخواه، مهسا ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ مهستی، پیمان ؛ آخوندزاده، افشین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 115 تا 126 )
کلیدواژه ها:پایداریکرهترکیبات فنلیتوکوفرولهاروغن مغز بنهمیکرولیپوزوم
-
3.
نویسنده : میلانی، محسن ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : رحمن، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 101 تا 116 )
کلیدواژه ها:ژلاتین پای مرغخمیرمرغسوسیس هات داگ مرغ
-
4.
نویسنده : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 15 تا 36 )
کلیدواژه ها:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
5.
نویسنده : امیری، مطهره سادات ؛ خیام باشی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:استخراجالکتروفورزسلولازمولتی آنزیمشناسایی پروتئین
-
6.
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتین
-
7.
نویسنده : سلیمانفلاح، سپیده ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ نویسنده مسئول : خوشخو، ژاله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره دانه انگورفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضد میکروبینانوذرات کیتوزانسوریمی کیلکا
-
8.
نویسنده : وظیفه دوست، محسن ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ بختیاری، سعید ؛ جعفر نژاد، احمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:ازناسید سیتریکگوجه فرنگی(Lycopersicon Esculentum)منتول
-
9.
نویسنده : فاطمیان، حامد ؛ گیاه چی، شادی ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 45 تا 52 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمباز تغلیظخشک کردن اسمزیکارایی فرایندگلابی