مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 19 |
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 20 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 20 |
-
1.
مؤلف : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (9 صفحة - من 101 إلی 109 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای
-
2.
مؤلف : گلستانه زاده، نسیم ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 45 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:بازیافتحشراتپلاستیکپسماندهای غذاییاقتصاد زیستی
-
3.
مؤلف : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 27 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>
-
4.
مؤلف : فیاض، یاسمین ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 39 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:کشت هتروتروفضایعات کشاورزی و صنایع غذاییجلبک
-
5.
مؤلف : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراج
-
6.
مؤلف : سلامی، پریسا ؛ هنرور، مسعود ؛ كاتب مسؤول : مورکی، نرگس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 53 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:خندل ( Eruca sativa)فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهفیل ماهی(Huso huso)ماکروویووماریناد
-
7.
مؤلف : گلستانهزاده، نسیم ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (17 صفحة - من 60 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:غذای حلالپسماندهای غذاییبازیافت پسماندها
-
8.
مؤلف : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
9.
مؤلف : صحرائی، فایزه ؛ بهرامی، محمد عرفان ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:شکرآسپاراژیناکریل آمیدشربت غلیظ
-
10.
مؤلف : بهرامی، محمد عرفان ؛ هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 49 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:ارزش تکنولوژیکیزمان برداشتچغندرقندشرایط اقلیمی