کلمة المفتاح ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت زﯾﺴﺖﻓﻌﺎل / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (13 صفحة - من 39 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:عصارهگوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکی
-
2.
مؤلف : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 61 إلی 75 )
الکلمات المفتاحية:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسرد
-
3.
مؤلف : مشایخ، علی اکبر ؛ لطیفی، زهرا ؛ عابدیان کناری، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 37 إلی 53 )
الکلمات المفتاحية:عصاره آبیترکیبات زیست فعالعصاره هیدرواتانولیکدوحلوائی
-
4.
مؤلف : نثاری، مشتاق ؛ شیخلوئی، حسین ؛
مؤتمر:کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی»مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی التصنيف عالمي (22 صفحة - من 397 إلی 418 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات زیست فعال آنتوسیانینها نانوذرات مغناطیسی پلی وینیل الکل ایزوترم جذب سینتیک جذب خواص آنتی اکسیدانی پوست انار
-
5.
مؤلف : هوشیار، لیلا ؛ حصاری، جواد ؛ آزادمرد دمیر چی، صدیف ؛ شنگول، ممنونه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 21 إلی 33 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتپاستوریزاسیونترکیبات زیست فعالآب آلبالو
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (2 مقالة)
- بین المللی (1 مقالة)
- A (1 مقالة)