خلاصه ماشینی:
"فکر تاسیس کارخانهای همگام با تکنولوژی روز در دنیا در صنعت ماکارونی،به نام تک ماکارون اواخر سال 69 در ذهن جمعی از پیشکسوتان صنعت آردسازی کشور پس از برگزاری اولین اجلاس بررسی مشکلات آرد و نان و ماکارونی شکل گرفت و پس از بررسیهای فراوان سرانجام موسسین این کارخانه در فروردین سال 72 در نمایشگاه 1994 میلان ویژه ماشین الات آردسازی شرکت نموده و پیشنهادات گوناگونی را از کمپانیهای معروفسازنده ماشین آلات خطوط تولید ماکارونی دریافت داشتند که از میان استعلامات اخذ شده،بررسیهای فنی نشان داد ماشین آلات بولر سوییس در این زمینه مانند ماشینآلات آردسازی آن از تکنولوژی بالاتری برخوردار است به طوری که دستگاههای ساخت این کمپانی نسبت به انواع مشابه آن اقدام به خرید اولین خط تولید تمام اتوماتیک با سیستم توربو ترماتیک و با روش اکسترودر که در آن نمایشگاه برای اولین بار در سطح جهانی عرضه میشود و آخرین تکنولوژی در این زمینه محسوب میگردد،نمودند و در سالهای 74 و 75 نیز عملیات ساختمانی و تاسیساتی کارخانه بر اساس نقشههای ارائه شده توسط بولر سوییس انجام پذیرفت و از اواسط سال 76 عملیات نصب ماشین آلات آغاز و در شهریور ماه سال 77 کارخانه به طور رسمی فعالیت خود را با ظرفیت تولیدی دو تن ماکارونی بلند (اسپاگتی)در ساعت و یک تن درساعت انواع ماکارونی کوتاه (فرمی)آغاز نمود که البته خط تولید ماکارونی بلند علاوه بر اسپاگتی قادر به تولید ماکارونی به قطر خارجی 8/2 میلیمتر میباشد که این نوع ماکارونی درگذشته فقط از خارج از کشور وارد میشد."