Skip to main content
فهرست مقالات

تجربه های معلم خانه دار

کلید واژه های ماشینی : چربی ،گرفتن چربی غذاها ،آمونیاک ،آب ،شیر ،بطری ،یخ ،جوش ،جلوگیری ،ظرف ،جلوگیری از پخش شدن ،آبگوشت ،کباب ،درون آب جوش فرو ،پخش شدن روغن و چسبیدن ،ماهی‌تابه ،چربی کباب ،چربی به قطعات یخ ،آمونیاک درون آب ،قطعات یخ ،ماهی ،تکه نان ،قفسه لباس ،کمی روغن چرب ،راههای گرفتن چربی ،چربی جلوگیری ،آمونیاک و آب استفاده ،کباب پزیا درون ،روغن و چسبیدن غذا ،گشودن سر بطری

خلاصه ماشینی:

"برای انجام اینکار،می‌توانید آن‌ را روی دسته یک کارد بگذارید کباب دیسی یا همبرگر را در قسمت‌ بلند شده ماهی تابه سرخ کنید. هنگام کباب کردن گوشت روی‌ کباب پزیا درون سیم توری،یک‌ تکه نان غیر برشته را در سینی‌ کباب بگذارید تا چربی کباب را که‌ فرو می‌چکد جذب کند با این‌ تدبیر،نه تنها از دود کردن‌ چربی جلوگیری خواهد شد،بلکه‌ از آتش گرفتن چربی آن نیز ممانعت بعمل خواهد آمد. روی دیگر برای جلوگیری از پخش شدن روغن آنست که یک‌ کفگیر بزرگ یا صافی فلزی را بطور وارونه،روی ظرف بگذارید. به‌ این ترتیب،در عین حال که بخار غذا می‌تواند خارج شود،از پخش‌ شدن روغن به اطراف نیز جلوگیری خواهد شد. در زیر به چند مورد اشاره می‌کنیم: هرگاه برای شستن ظرف،چند قطره آمونیاک درون آب بریزید هر نوع چربی را از ظرف بلوری‌ چینی،فلزی و غیره پاک می‌کند."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.