خلاصه ماشینی:
"مقدار ویتامین A و بتاکاروتن در این میوه با رنگ گوشت آن تناسب دارد،هرچه گوشت آن تیرهتر باشد،مقدار این مواد نیز بیشتر است.
به علاوه وجود قند و اسیدهای آلی و ویتامین B در میوهها بیشترین اثر را در رفع یبوست ایفا میکنند.
میوهها معادن سرشار مس و آهن میوهها با داشتن مقادیر زیادی املاح،عامل تولید مواد معدنی هستند و به بدن ما ترکیب خاص و مطلوبی از املاح مدنی میبخشند.
همچنین از آنجا که میوهها دارای مقادیر زیادی آهن و مس هستند،میتوانند در تولید گلبول قرمز نیز نقش بهسزایی داشته باشند.
گردو در مقایسه با سایر میوهها دارای بیشترین مقدار مس است و توتفرنگی،انجیر،بادام و موز نیز سرشار از آهن هستند.
ضمنا در همه میوهها املاح به شکل نمک معمولی یعنی کلر و سدیم موجود نیست بلکه در گلابی و گوجه و بلوط به مقدار جزئی با این ترکیب یافت میشود،به همین جهت میوهها برای رژیم غذایی(بیماران قلبی و کلیوی)بسیار مناسب هستند."