Skip to main content
فهرست مقالات

خواص طبی برخی از گیاهان

نویسنده:

(4 صفحه - از 71 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : اسهال، دارچین، گیاه، زنجبیل، چای، نعناع، آویشن، قی، فنجان، قاشق مرباخوری

خلاصه ماشینی:

"برای درست کردن این چائی یک قاشق مرباخوری دارچین خشک را با نصف قاشق زنجبیل که تازه آرد و یا خرد شده است، قاطی نمائید و به یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه دم بکشد و پس از پالودن آن را بنوشید. سرماخوردگی و آنفلوانزا(3) حدود 30گرم زنجبیل تازه خرد شده را با یک قطعه دارچین تکه‌تکه شده مخلوط نموده و یک قاشق مرباخوری تخم کشنیز و سه تا میخک و یک قاچ لیموی ترش در چهار لیوان آب ریخته و مدت 15 دقیقه آن را در دمای نزدیک به جوش (یا به‌طور آهسته جوشاندن) نگاه‌دارید و سپس بپالائید و هر دو ساعت یک فنجان از آن را گرم کرده و بنوشید. برای درست کردن این چای 1 تا 2 قاشق مرباخوری برگهای خشک شده آویشن را در یک فنجان آبجوش بریزید و بگذارید ده دقیقه دم بکشد. برای درست کردن چای مقداری آب‌جوش روی چند برگ جعفری تازه خرد شده و یا یک قاشق مرباخوری خشک شده آن بریزید و بگذارید مدت ده دقیقه دم بکشد و سپس بپالائید و بنوشید."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.