مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : پورعباسقلی، زهرا ؛ قانع، مسعود ؛ قیامی راد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (6 صفحه - از 89 تا 94 )
کلیدواژه ها:آرکوباکتر بوتزلریگوشت ماکیانPCR
-
2.
نویسنده : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (6 صفحه - از 47 تا 52 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCR