-
1.
نویسنده : آورند، آمنه ؛ عابدی سروستانی، احمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:دانشجویاننگرشدانششهر گرگانایمنی غذایی
نویسنده : آورند، آمنه ؛ عابدی سروستانی، احمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:دانشجویاننگرشدانششهر گرگانایمنی غذایی