کلیدواژه عصاره سیر / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 97 تا 112 )
کلیدواژه ها:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
2.
نویسنده : رستمی، علیرضا ؛ تادیبی، وحید ؛ بهپور، ناصر ؛ احمدی اصل، ناصر ؛
مجله:مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش»پاییز و زمستان 1397 - شماره 12 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 21 تا 34 )
کلیدواژه ها:تمرین استقامتیتمرین مقاومتیسندرم متابولیکعصاره سیر
-
3.
نویسنده : رستمی، علیرضا ؛ تادیبی، وحید ؛ بهپور، ناصر ؛ احمدی اصل، ناصر ؛
مجله:پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی»بهار و تابستان 1397 - شماره 27 رتبه ب (وزارت علوم (16 صفحه - از 167 تا 182 )
کلیدواژه ها:فعالیت بدنیعصاره سیربیماری سرخرگ کرونری و سندروم متابولیک
-
4.
نویسنده : نصیری، ستاره ؛ مشکاتی، زهره ؛ نصیری، رزیتا ؛
مجله:مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش»پاییز و زمستان 1396 - شماره 7 (7 صفحه - از 90 تا 96 )
کلیدواژه ها:ورزش هوازیعصاره سیرورزش مقاومتی
-
5.
نویسنده : قیامی راد، مهدی ؛ اکبری، رضا ؛ صفری، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصاره سیراثر ضدباکتریاییحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگی
-
6.
نویسنده : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:عصاره سیرحداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخ
-
7.
نویسنده : زاده هاشم، الهام ؛ فرخنده، طاهره ؛ صدیق آرا، پریسا ؛ صباح، سمیرا ؛
مجله:دانش و تندرستی»تابستان 1388 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (4 صفحه - از 6 تا 9 )
کلیدواژه ها:عصاره سیرسالمونلا تیفی موریومشیگلا دیسانتریحداقل غلظت ممانعت کنندگیحداقل غلظت میکروب کشی