ملخص الجهاز:
"علت آن را میتوان چنین بیان کرد که بمحض جذب اولین ماده غذائی آلرژیزا(مانند تخم مرغ،حبوبات و غلات یا سویا)،اعضاء بدن مورد تجاوز و حمله این مواد قرار میگیرند و این اعضاء همان عکس العملهائی را نشان میدهند که در مقابل ویروسها و یا مواد سمی وارد شده به بدن،بروز میدهند و فورا آنتیکور مخصوصی را که (IgE) نامیده میشود تولید میکنند.
افرادی که به آسم یا آلرژی ناشی از گرده درختان و گرد و غبار و یا غلات دچار هستند و همینطور پدر و مادر و یا خواهر و برادر آنها این بیماریها را دارند و یا به انواع این ناراحتیها گرفتار هستند،باید در مصرف نوع و مقدار مواد غذائی و داروئی خود و اعضای خانواده کاملا دقت کنند تا از ابتلا به ناراحتیهای حساسیتی،بخصوص نوع حاد آن مصون بمانند.
لذا افرادی که به آلرژی مواد غذائی و داروئی مبتلا هستند باید در مورد مصرف این نوع مواد دقت کافی مبذول کنند."