ملخص الجهاز:
"لذا شناخت عوامل آلرژیزا از یک جهت و نوع بیماری آلرژی مواد غذائی از طرف دیگر بسیار با (به تصویر صفحه مراجعه شود) اهمیت است و لذا مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته و کموبیش شناخته شدهاند.
در سال 1992 مطالعات جدیدی در مورد مهمترین عوامل بروز حساسیتهای ناشی از مواد غذائی و داروئی در فرانسه انجام شد؛از بین 500 نفر کسانی که روی آلرژی آنها نسبت به مواد غذائی مطالعه شد،440 نفر بالغ و 60 نفر کودک یا نوجوان بودند.
اخیرا نیز آزمایشهای جدیدی برای شناسائی دقیقتر عوامل ایجاد آلرژی مواد غذائی و داروئی انجام شده است.
باید یادآور شد در آزمایشهای جدید برای شناسائی عوامل ایجاد بیماریهای آلرژیزا ناشی از مواد غذائی و داروئی برای نخستین بار از خون مبتلایان نمونهبرداری و روی آنها آزمایشهای ویژهای انجام گرفته است.
UAUTRIN) استاد دانشگاه پزشکی و بهداشت دانشگاه نانسی (به تصویر صفحه مراجعه شود) *مجلههای مواد غذائی و گیاهی و داروئی: -مقالههای پروفسور (Bernard."