مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة نوآوری و ارزش آفرینی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
میان رشته ای 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
مؤلف : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ مترجم : سلیمی، آزاده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 51 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:رزماریپوششدهیآب پنیرمالتودکسترینتیلاپیا
-
2.
كاتب مسؤول : جبلی جوان، اشکان ؛ مؤلف : ایزدی وصفی، نسیم ؛ شریفی، زهرا ؛ اسماعیلی، زهرا ؛ اسدی، فايزه ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (12 صفحة - من 11 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:تجاریمحلیتخم مرغمقایسه کیفیت
-
3.
مؤلف : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
4.
مؤلف : فیض، داود ؛ نعمتی، محمد علی ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ زنگیان، سمیه ؛
مجلة:نوآوری و ارزش آفرینی»پاییز و زمستان 1391 - شماره 1 ISC (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:قابلیت نوآوریقابلیت بازاریابیپیامدهای عملکردیبازارمحوری و بقا