-
1.
مؤلف : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 45 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه
مؤلف : شعبانی، پریا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 45 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخفعالیت آنتی اکسیدانیپروتئین هیدرولیز شدهپنبه دانه