کلمة المفتاح باکتریهای بیماریزا / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : عباس زاده، سارا ؛ کارگزاری، مینا ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 83 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:گشنیزکاکوتی کوهیفیتوشیمیباکتریهای بیماریزا
-
2.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
3.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحة - من 1 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرشیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام