-
1.
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به