-
1.
مؤلف : بازگیر، محسن ؛ محمدی منش، حسین ؛ فانی، سید رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:آفلاتوکسینآرد برنجپرتو فرابنفشتنگستن
-
2.
مؤلف : فانی، سید رضا ؛ مرادی، محمد ؛ تاج آبادی پور، علی ؛ درگاهی، رزا ؛ میر ابوالفتحی، منصوره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (9 صفحة - من 97 إلی 105 )
الکلمات المفتاحية:آفلاتوکسینایمنی غذاییآسپرژیلوسفرآوریزودخندانیپسته