-
1.
مؤلف : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:دامداریویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1شیر خام
-
2.
مؤلف : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 23 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
3.
مؤلف : فرشی، پرستو ؛ خاکپور، محمد رضا ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 89 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:شهر تبریزشیر پاستوریزهآفلاتوکسین M1روش الایزا