-
1.
مؤلف : مستولی زاده، سید صابر ؛ مرادی، یزدان ؛ مرتضوی، محمد صدیق ؛ مطلبی، عباسعلی ؛ قائنی، منصوره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (9 صفحة - من 105 إلی 113 )
الکلمات المفتاحية:غنی سازیماکارونیریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیسغذای فراسودمند
-
2.
مؤلف : پاشائی، نادیا ؛ فهیم دانش، مریم ؛ كاتب مسؤول : صالحی فر، مانیا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:امگا-3غنی سازیمیکروکپسولاسپاگتیایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA)دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA)