بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیویسکوالاستیکبافت سنجپلگ-نورمندماکسول
-
مؤلف : جوینده، حسین ؛ رستم آبادی، حدیث ؛ گودرزی، مصطفی ؛
(10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:ویژگی های حسیصمغ زدورفتار جریانیدسر لبنی کم چربصمغ بادام
-
مؤلف : مسگران کریمی، پرستو ؛ هنرور، مسعود ؛
(8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانآنتالپی تفکیک پیوند(BDE)پتانسیل یونیزاسیون(IP)نظریه تابعی چگالی (DFT)
-
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
(12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
مؤلف : دانائی، الهام ؛ عبدوسی، وحید ؛
(10 صفحة - من 45 إلی 54 )
-
مؤلف : جانی، محمد جواد ؛ رحیمی، سمیه ؛ کوهی کمالی، سارا ؛
(12 صفحة - من 55 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:گلرنگویژگیهای کیفیچیپس سیب زمینی
-
مؤلف : نوشیروانی، نوشین ؛ فصیحی، هادی ؛ نورمحمدی، الهام ؛
(12 صفحة - من 67 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:عصاره رازیانهعدد پراکسیدفعالیت ضداکسایشیفعالیت ضد قارچی
-
مؤلف : فرهادی چیتگر، محمد ؛ وریدی، مهدی ؛ شهیدی، فخری ؛ ترابی، اصغر ؛
(10 صفحة - من 79 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:زرشکآنتوسیانینهیدروژن پراکسیدسینیتک تخریب
-
مؤلف : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
(16 صفحة - من 89 إلی 104 )
الکلمات المفتاحية:زمان ماندگاریویژگیهای حسیاسانس گلپرمرغ جوجه کبابی
-
مؤلف : مستولی زاده، سید صابر ؛ مرادی، یزدان ؛ مرتضوی، محمد صدیق ؛ مطلبی، عباسعلی ؛ قائنی، منصوره ؛
(9 صفحة - من 105 إلی 113 )
الکلمات المفتاحية:غنی سازیماکارونیریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیسغذای فراسودمند