-
1.
مؤلف : عاشوری، شهرزاد ؛ مهدیخانی، شادی ؛ خانی، محمدرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 15 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:میگوماندگاریپرتودهی گامااسانس آویشنبستهبندی تحت خلا
-
2.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ كاتب مسؤول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
3.
مؤلف : نری میسا، محمد ؛ كاتب مسؤول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 63 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایمیگوسالمونلاTVN
-
4.
مؤلف : مزیدی، سمیرا ؛ میرجلیلی، محمد ؛ روحانی مقدم، مسعود ؛ شیرغلامی، محمدعلی ؛ كاتب مسؤول : نصیری زاده، نوید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 45 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:فسادمیگونشانگر رنگیهماتوکسیلین