خلاصه ماشینی:
"پیام سلامت غذا از انتشارات ادارهء نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی توصیههای لازم در مورد گوشت مرغ گوشت مرغ تازه رنگ و بوی طبیعی دارد و پوست آن عاری از چروکیدگی است.
توجه:گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ میشود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود.
توصیههای لازم در مورد روغن از حرارت دادن زیاد و طولانی روغن مایع خودداری نمایید.
روغن باید در محل خنک و دور از نور و هوا و در ظرف در بسته نگهداری شود.
در ظرف روغن را پس از مصرف بسته،در جای خنک و دور از نور نگهدارید.
مشخصات بر چسب محصولات بستهبندی شده 1-نام و نشانی کارخانهء سازنده 2-نام محصول 3-مواد تشکیل دهندهء محصول 4-شمارهء پروانهء ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 5-شمارهء سری ساخت 6-تاریخ ساخت و تاریخ مصرف 7-وزن خالص(محتوا) 8-جملهء ساخت ایران"