خلاصه ماشینی:
"از مطالب یاد شده میتوان نتیجه گرفت که در صورت مصرف غذاهایی که سطح گلوگز خون را در مدت زمان کوتاه، بسیار بالا میبرند، یا غذاهایی که باعث رها شدن گلوکز از ذخایر آن میشوند، روند پر شدن ذخایر گلوکز تسریع میشود.
شکستن پروتئین و تبدیل آن به گلوکز بسیار دشوار است، به آن دلیل که مدت زمان لازم برای شکستن پروتئین به گلوکز طولانیتر از سایر مواد میباشد که این امر موجب یک نواخت ماندن سطح گلوکز در بدن میگردد.
نتیجهی سخن: در صورت دریافت ترکیبی از مواد غذایی حاوی پروتئین و کربوهیدرات پیچیده به نسبتهای مناسب، بدن غذای دریافتی را به آهستگی به گلوکز تبدیل میکند و مانع از افزایش ناگهانی گلوکز خون میشود.
یکنواخت شدن میزان گلوکز خون مانع از افزایش ناگهانی انسولین میگردد و در پی آن ذخیره سازی مواد غذایی به صورت چربی، کاهش مییابد."