خلاصه ماشینی:
"دسترسی به مادهی غذایی و نیز کاهش قیمت تمام شدهی محصول برای تولید کنندگان اهمیت دارد؛ در حالی که مثلا اگر سیبزمینی در ورقههای نازک برش بخورد و در مقدار زیادی روغن سرخ شود و نمک به آن افزوده گردد، با بستهبندیهای پر زرق و برق عرضه میشود که قیمت آن بسیار گرانتر از مادهی اصلی است؛ بدین ترتیب سیبزمینی که یک ماده غذایی ارزان و قابل دسترس است به محصولی طلایی و تجاری تبدیل میشود.
ارزانی و دسترسی آسان مواد غذایی کافی نیست، بلکه کیفیت و چگونگی مصرف نیز مطلوب است؛ اگرچه امروزه مردم ناخواسته و در اثر تبلیغهای فریبنده و نادرست روز به روز هزینههای بیشتری را برای خرید غذاهای چرب، شیرین، شور و ...
بسیاری از مردم کمبود وقت را دلیل مصرف غذاهای آمادهی طبخ و میان وعدههای کم کالری ـ به جای پختن غذا ـ ذکر میکنند؛ در حالی که به نظر میرسد، استفاده از میان وعدههای یادآوری شده در نوشتارهای قبلی همان مقدار زمانبر است که خواندن برچسبهای غذایی و جست و جو به دنبال محصول غذایی مناسب و تهیهی غذاهای آمادهی طبخ در فروشگاهها."