خلاصه ماشینی:
"به نظر میرسد که این افزایش بر این فرض استوار است که سود(درآمد)صاحبان رستورانها در سال 1382 نسبت به سال 1381 حد اقل معادل بیست درصد بالا رفته است و لذا باید بیست درصد بیشتر مالیات بپردازند.
افزایش سریع تعداد رستورانها در سالهای اخیر و رقابت شدید آنها با هم در عرضه غذاهای مشابه و کوشش در راه جلب مشتریان یکدیگر نیز در پایین آوردن فروش و مآلا سود رستورانها در سال 1382 موثر بوده است.
در سال 1382 به سبب افزایش سریع قیمت کالاها و خدمات مصرفی رستورانها،از جمله قیمت آب،برق،گاز،تلفن،دستمزد کارگران و حق بیمه آنان و در اغلب موارد مالیات پرداختی رستورانها و همچنین مواد اولیه مورد استفاده آنها،مدیران مسوول رستورانها برای جلوگیری از زیان احتمالی با ناچار قیمت اغذیه خود را بالا بردند،اما با توجه به حساسیت تقاضا در مقابل نوسانات قیمتها برای غذای در رستوران،افزایش قیمت غذاها لزوما به افزایش فروش منجر نشد،یعنی با وجود این که در فرمول(1) (به تصویر صفحه مراجعه شود)افزایش قیمت غذا به معنای افزایش درآمد و سود مدیران رستورانها نیست."