خلاصه ماشینی:
توسط وزارت رفاه و تأمین اجتماعی برای کاهش فقر غذایی در سال 1386 انجام گرفت: اختصاص 90 میلیارد ریال برای تأمین سبد غذایی کودکان زیر 6 سال اشاره: فقر، یکی از عوامل مهم ایجاد سوءتغذیه و درعین حال، یکی از عواقب آن است.
تعریف امنیت غذایی و عوامل آسیب پذیری خانوادهها از نظر ابتلا به سوءتغذیه در یک جامعه منظور از امنیت غذایی خانوار، دسترسی فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی اعضای خانوار در تمام اوقات به غذای سالم، کامل و کافی که احتیاجات رژیمی و تمایل آنها را به غذا، برای گذران یک زندگی فعال و سالم رفع کند، است.
سازمان بهداشت جهانی، عوامل آسیبپذیری خانوادهها را از نظر ابتلا به سوءتغذیه در یک جامعه به ترتیب زیر برشمرده است: - خانوادههایی که در فقر بیشتری به سر میبرند.