خلاصه ماشینی:
"در یک یخچال پر از مواد غذایی،مغز غذای پخته شده یا سرعتی که لازم است،خنک نمیشوند و هنگامی که مغز غذا به مدت طولانی گرم بماند(بالاتر از 01 درجه)میکروبها رشد کرده و به سرعت تکثیر مییابند و باعث بیماری میشوند.
8. سطوح آشپزخانه را تمیز نگه دارید از آنجا که مواد غذایی به آسانی آلوده میشوند،هر سطحی که برای تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد، باید تمیز نگه داشته شود.
اگر در غذاها و نوشیدنیها،هر یک از موارد زیر وجود داشته باشند،ناسالم بوده و باعث بیماری میگردند: *باکتریهای مضر و دیگر موجودات بیماریزای مولد اسهال و بیماریهای عفونی *انگلهای نهفته نظیر کرمها حلقوی *مواد سمی نظیر آفتکشها بخاطر داشته باشید غذا و نوشیدنیها از راههای مختلفی از قبیل تماس با حیوانات،مدفوع انسان که به عنوان کود به کار میرود،آب آلوده،دستهای کثیف،ظروف و ابزار ناپاک،حیوانات خانگی،حشرات و جوندگان آلوده میشوند."