خلاصه ماشینی:
"(به تصویرصفحه مراجعه شود) همانطور که میدانید موز میوهای است که به خصوص در سالهای اخیر استفاده از آن در کشور ما رایج شده است،اما آیا همهء ما موز رسیده و سالم را میشناسیم و به درستی از آن استفاده میکنیم؟!شاید شما هم ندانید که موز را به صورت نارس میچینند تا زمانی که به دست مصرفکننده میرسد،کاملا رسیده و خوشطعم باشد.
موز دارای قند بسیار بالایی است و اگر به صورت کامل رسیده باشد،بیست درصد آن را مواد قندی تشکیل خواهد داد.
این مواد قندی که بیشتر از ساکاروز یا فروکتوز تشکیل شده است، به تمامی عضلات بدن و به خصوص قلب قوت میدهد و خستگی را رفع میکند.
موز سبز، درصد بالایی نشاسته دارد و به مرور زمان و با رسیدن موز، این نشاسته تبدیل به مواد قندی میشود که این حالت از پوست موز و طعم آن به راحتی قابل تشخیص است."