خلاصه ماشینی:
"خواص توتفرنگی مصرف یک وعده توتفرنگی،شامل 20 درصد فولیک اسید مورد نیاز روزانه بدن است.
فولیک اسید،یک ویتامین B محلول در آب است و بررسیهای علمی نشان داده که در کاهش عیوب مادرزادی مغز و اعصاب بسیار مؤثر بوده و از اینرو برای زنان باردار توصیه میشود.
توتفرنگی برای بیماران مبتلا به نقرس، روماتیسم،سل و اشخاص ضعیف و کم خون بسیار مفید بوده و چون تقریبا 90 درصد آن را آب تشکیل میدهد،بهترین ملین است و سموم را دفع میکند.
توتفرنگی دارای هورمون مخصوصی است که ادرار را باز و اشتها را میافزاید و بهعلت داشتن فسفر زیاد برای اعصاب مفید است و چون دارای ید است،عمر را طولانی و از بروز سرطان و تصلب شرائین جلوگیری میکند.
این میوه بهعنوان یکی از منابع غنی فولاسین و فیبر شناخته شده و بهطور تخمینی،50 درصد از مجموع این فیبر،کربوهیدرات محلول در آب است،که بررسیهای بالینی نشان داده که فیبرهای محول در آب،به کاهش کلسترول خون کمک میکنند."