خلاصه ماشینی:
"(به تصویرصفحه مراجعه شود) چربیها و چند نکته مهم ترجمه:مریم مهر علی بررسیهایی که طی سالهای اخیر انجام شده است نشان دهنده این واقعیت است که خطر چربیهای کاملا اشباع شده برای سلامتی انسان از نوع اشباع نشده آن بیشتر است چند دهه است که چربیها را فقط به عنوان چربی نمیشناسند، بلکه آنها را به دو دسته چربیهای اشباع شده،که در مواد غذایی نظیر کره،پنیر،تخممرغ و گوشت قرمز یافت میشود و کلسترول خون و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد و چربیهای اشباع نشده که در روغن گیاهی و روغن ماهی یافت میشود و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد،تقسیم میکنند.
با این وجود هنوز در چربی اشباع شده موجود در کاکائوی شکلات از نوعی اسید است و اسید مذکور درصد کلسترول خون را بالا نمیبرد(به تصویرصفحه مراجعه شود) کسانی که از ماهی در برنامهء غذایی خود استفاده میکنند سطح لیپوپروتئین( LDL )آنها کمتر از سایر اشخاص است مورد استفاده از مارگارین نگران هستید؟ بنابراین هنگام خرید سعی کنید مارگارینهای مایع را انتخاب کنید و همواره مراقب باشید که در رأس ترکیبات آن یکی از روغنهای گیاهی قرار داشته باشد."