خلاصه ماشینی:
"مواد داخل پیچک کالباس 300 گرم فلفل سبز دلمهای 1 عدد فلفل قرمز دلمهای 1 عدد پیاز 1 عدد قارچ 250 گرم روغن مقداری پنیر گودا 250 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری ادویه غذایی 1 قاشق چایخوری گوجه فرنگی برای تزئین 2 عدد لیمو ترش برای تزئین 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم زرده تخم مرغ 1 عدد تخم خرفه 1 قاشق سوچخوری طرز تهیه: کالباس را به صورت مکعب خرد نموده،پیاز را به صورت خلال برش داده در مقداری روغن مایع سرخ میکنیم تا طلایی شود.
مواد پیچک را وسط خمیر ریخته روی آن پنیر رنده شده میریزیم، مطابق تصویر سپس برش را روی هم آورده روی خمیر را با یک عدد زرده تخم مرغ به وسیله برش زرین میکنیم و کمی تخم خرفه روی خمیر پاشیده فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده، خمیر را به همراه فویل در سینی فر قرار میدهیم که باید به مدت 40 الی 50 دقیقه در طبقه وسط بماند،سپس پیچک را در سینی مورد نظر قرار میدهیم،لیمو ترش و گوجه فرنگی را برشهای ظریف داده،مطابق شکل اطراف پیچک را تزئین میکنیم."