خلاصه ماشینی:
"بشر امروزی در زیر حملات بیرحمانهء آلودگی آبوهوا و حتی زمین قرار دارد و تشعشع آفتاب نیز از راه حفرهء لایهء اوزون روزافزون است و در نتیجه به پوست بدن آسیب بیشتری میرساند، دستگاه ایمنی را ناتوان و دید را کدر میکند بنابراین محافظت در مقابل این وضع غیر عادی به هره نحوی که ممکن است ضروری میباشد آیا خاصیت ضد اکسیدان گلوتاتیون با ویتامین E و C قابل مقایسه است؟این مواد چه به تنهائی و چه توأم با هم مؤثرند.
با ویتامینهای E و C و بتاکاروتن نیز به علت حذف اکسیدانها،انسان میتواند به طور شگفتآور از صدمه رسیدن به DNA و پروتئین در پوست جلوگیری نماید،گلوتاتیون همچنین نقشی در عمل چشم دارد در آزمایشگاه یاختههای شبکیه را کشت میدهند و به طور ساده مقداری گلوتاتیون به آن میافزایند و این ماده یاختههای کشت شده را از صدماتی که به وسیله ریشههای آزاد و نور به آنها وارد میشود محافظت مینماید.
در افراد سالمند مقدار گلوتاتیون به شدت کم میشود علل این امر روشن نیست اما یکی از علل این است که سالمندان در تغذیهء درست مشکل دارند و آنچه را که میخواهند به خوبی جذب نمیشود.
یکی از دانشمندان به نام دکتر جونز و همکارانش 071 ماده غذائی را برای اندازهگیری گلوتاتیون آنها،تجزیه کردند و اینطور نتیجه گرفتند که سبزی تازه سبز و زرد،از نظر مقدار گلوتاتیون در ردیف اول قرار دارند و به این نتیجه نیز رسیدند که غذای تازه از غذاهای یخزده و کنسرو شده که همه گلوتاتیون خود را از دست میدهند بهتر است."