خلاصه ماشینی:
"بررسیهای انجام شده در زمینهء رابطه تغذیه و سرطان نشان میدهد که کاهش یا افزایش بعضی مواد مغذی در رژیم غذایی به تشکیل سلول سرطانی و یا رشد و افزایش آن کمک میکند.
شواهد نشان میدهد که افرادی که در رژیم غذایی خود کربو هیدرات زیاد مصرف میکنند،کمتر از افرادی که رژیم غذایی آنها حاوی چربی و پروتئین زیاد است به سرطان روده بزرگ مبتلا میشوند.
مطالعات نشان میدهد بعضی از زمانی که به دلیل پرخوری و زیادهروی در مصرف غذاهای انرژیزا وزن اضافی پیدا میکنند پس از پائسگی در معرض خطر ابتلا به سرطان رحم یا سرطان سینه قرار دارند.
شواهد موجود نشان میدهد که رژیم غذایی با چربی زیاد و فیبر کم ممکن است در ایجاد و رشد بعضی از سرطانها نقش داشته باشد.
سلولز و فیبرهای غذایی سبب عبور سریع غذا از روده گشته و همچنین موجب کاهش مدت تماس مواد سرطانزا با مخاط روده میشود که عامل مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ است."