خلاصه ماشینی:
"بهداشت مواد غذایی در وهلهی اول از نظر سالم بودن غذا و پس از آن بالا بودن کیفیت خوراکی آن حائز اهمیت است و برای رسیدن به این اهداف اجرای موارد زیر ضروری است: 1-ایجاد مواد اولیهی سالم به ویژه مواد اولیهای مانند گوشت،شیر،تخممرغ که از اجزای متشکلهی صدها نوع (به تصویر صفحه مراجعه شود) از غذاهای مختلفاند و در صورت آلوده بودن اپیدمیهای خطرناکی را به وجود خواهند آورد.
عبارت استا از کلیهی موازینی که رعایت آنها در تولید،فرایند،نگهداری و عرضهی مواد غذایی موجب فراهم کردن غذای سالم و با کیفیت بالای بهداشتی و خوراکی خواهد شد و به همین دلیل در کلیهی رشتههای علوم پزشکی، دامپزشکی،صنایع غذایی و تغذیهی در اکثر دانشگاههای خارج، درسی تحت عنوان بهداشت مواد غذایی تدریس میشود تا بدین وسیله دانشآموختگانی که به نحوی با غذا و مواد غذایی سر و کار دارند،کم یا بیش دارای اطلاعاتی در این زمینه باشند."