خلاصه ماشینی:
"نیازهای غذایی و میزان انرژی برای هر ورزشکار براساس وزن،قد،سن،جنس و نوع شدت،تکرار و مدت فعالیت متفاوت است.
کتاب پس از مقدمهی مؤلف،در فصل اول به کلیات تغذیه می پردازد که خود شامل چهار بخش است:بخش اول دربارهی تاریخچه ی تغذیه در جهان و ایران،بخش دوم در مورد تعریفهای رایج در تغذیه،بخش سوم در رابطه با انرژی و مواد انرژیزا و فصل چهارم دربارهی تاریخچهی تغذیهی ورزش.
فصل دوم مواد غذایی ضروری و پیشنهادهایی در باب رژیم غذایی را بررسی میکند که این فصل نیز دارای سه بخش است.
همچین در صفحهی 200 نوشته شده است:«باکتری روده از کربوهیدراتهای مهم است،چرا که گاز روده ممکن است ورزشکار را ناراحت کند و از فعالیت وی در سطح عالی جلوگیری کند»که در اینجا نیز به احتمال زیاد منظور تجزیهکنندهی کربوهیدرات بوده است چون اگرچه در ساختمان برخی باکتریهای کربوهیدرات وجود دارد اما آنها جزو کربوهیدرات به حساب نمیآیند!"