خلاصه ماشینی:
"آموزش هنر بعد از انقلاب سخنرانی دکتر ندیمی برای اینکه وارد بحث بشویم یک مقدمهای لازم است،و آن اینکه به زعم حقیر،هنر در کشور ما از سه مرحلهی مهم عبور کرده است.
مرحلهی اول،مرحلهی سنت است که صدها سال به تدریج شکل گرفته،قوام یافته و هویت،ماهیت،محتوا و صورت خاصی پیدا کرده که امروز هم آن را به عنوان هنر سنتی میشناسیم.
این تفاوت،تفاوت بارزی است که در صورت و معنا بین هنر سنتی و هنر جدید بروز از درون انسان،در برهوت ارزشی،نباید انتظار گل معنوی هنر را داشت.
آموزش در هنر سنتی مبتنی است بر اهمیت؛اهمیت یعنی آماده شدن وجود برای پذیرش یک حقیقت.
چهار اصل مهم در برنامهریزی آموزشی رشتههای هنری دانشگاهی بعد از انقلاب وجود دارد که این چهار اصل را خدمت شما عرض میکنم.
مگر میشود کشوری که حالا با همان سبک و سیاق قدیم میخواهد وارد تحولات فنی شود،با رشتهی هنری به نام طراحی صنعتی که با تولید انبوه سروکار دارد؛ آشنا نباشد؟در کشور ما قبلا این رشته وجود نداشت.
منتها نیت اصلی در امر برنامهریزی در آموزش هنر در دوران بعد از انقلاب،آن چیزی است که مربوط به برنامه ریز میشد و محتوای دروس بر همین چهار اصلی که عرض کردم استوار بوده است.
این همان چیزی است که نسل فعلی،از نسل جوانی که در آینده سرنوشتساز خواهد بود-در رشتههای هنری-انتظار دارد.
(به تصویر صفحه مراجعه شود) هلن دالوندی فرهنگ ما در طول تاریخ نشان داده که توانسته است با وجود همهی هجومهای فرهنگی که در دوران قدیم بر آن شده؛بعد از حتی کمتر از یک نسل،آن را هضم کرده و به رنگ خودش درآورد."
کلید واژه های ماشینی:
هنر
،
آموزش هنر
،
هنر بعد از انقلاب
،
شک
،
هنر سنتی
،
فرهنگ
،
محتوا
،
نسل جوان
،
آموزش هنر سنتی
،
محتوای آموزش رشتهها بهطرف فرهنگ