خلاصه ماشینی:
"عقیده دانشمندان بدیهی استکه داوری دانشمندانپیوسته برله فرآوردههائیست کهدارای ارزش غذائی خوب بودهباشند ولی طرق بهتری وجود دارندکه بوسیله آن میتوان استفاده-های خوبی از اینگونه مواد از قبیللوبیای ژاپونی و بادام کوهی و سایردانههای روغنی بدست آورد که ازجمله آنها پنبهدانه است که تاکنونآنرا بیارزش تلقی نمودهاند اکنونطرق چندی موجود میباشد که بهوسیله آن و با استفاده از مراحلعملیات کارخانههایروغنکشی مجهز با ا سباب و تجهیزاتمدرن میتوان از فرآوردههای روغنیبرای تولید پروتئین کمکهایبیشتری بدست آورد مثلا شمامیتوانید یک نوع آرد بسازید کهکودکان بتوانند بعنوان یک خوراکرقیق از آن استفاده نمایند و ضنامیتوان مواد معدنی و ویتامینهائیرا نیز بدان اضافه نمود و یا در عوض آنهاشما میتوانید آن آرد را بسایر موادغذائی که پروتئینشان کم باشد اضافهنمایند."