خلاصه ماشینی:
"معمولا اشخاصی را تشویق مینمایند که در جاهائی که نزدیکاماکن پرجمعیت قرار گرفتهاند بماهیگیری مبادرت نمایند برایاینکه بتوانند پس از گرفتن آنها را خیلی زود و با قیمت ارزان بفروشرسانند غالبا جاهائیکه ماهیهای فراوان داشته باشند میتوانندمقادیر ماهی را بیش از احتیاج بازارهای محلی تامین نمایند ولی تازمانیکه این مقادیر زائد ببازارهای دیگر برسند فاسد خواهند شد وهمین قسمت یکی از اشکالاتی است که قسمت غذائی گوشت موسسهآفروردههای گرمسیری در لندن درصدد است که آنرا حل نماید اززمانی که این قست در آن مسوسه در ماه ژانویه سال 1967 دائرگردیده تاکنون تحقیقات زیادی دباره اسلوبها و روشهای ماهیگیری و سرد نگاهداری و خشک کردن و کنسرو کردن ماهی از یوگانداو تانزانیا و کنیا و مالاوی و اندونزی و برزیل و کشورهای کاریبیانبدان موسسه رسیده که تمام آنها را جواب دادهاند."