خلاصه ماشینی:
"معرفی مباحث کتاب: "این کتاب شامل پنج فصل است که در فصول مختلف دستاوردهای جدید دانشمندان و محققان زیستشناسی جهت استفاده مستقیم از علم ژنتیک در سطح سلول به بحث گذاشته میشود.
" فصل سوم: الکتروفورز پروتئین ذخیرهء دانهء گندم با توجه به این مسئله که در همه برنامههای مدرن اصلاحی،کیفیت از اولویت بالائی برخوردار است و خصوصیات کیفی گندم بیشمار و پیچیده میباشد "اهداف اصلی اصلاحی کیفیت معمولا در جهت نیل به استاندارد قابل قبول تجاری است و ارقام جدید باید از حداقل معیارهای کیفی آسیاب و آرد برخوردار باشند و یکی از خصوصیات کیفی مورد توجه در اصلاح گندم کیفیت پروتئین است که بر ارزش نانوایی تأثیر میگذارد،بنا بر این لازم است که متخصصین اصلاح نباتات از جنبههای مختلف کیفیت که یک واریته را از نظر ارزش نانوایی مطلوب و یا نامطلوب میسازد آگاهی داشته باشند"امروزه روشهای متعدد آزمایشگاهی در مقیاسهای مختلف برای اصلاح ژنتیکی و بهبود کیفیت آسیاب و ارزش نانوایی فراهم شده است."