خلاصه ماشینی:
"چرا که اولا این دستگاه شامل اعضا و اندامهای متعدد و متنوعی میباشد و بیشترین حجم حفره بدن را به خود اختصاص داده است و ثانیا به سبب ارتباط مستقیم با محیط خارج و ورود و خروج دایمی مواد به دستگاه گوارش اعضاء آن بیشتر از سایر دستگاهها در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند.
در فصل اول از این بخش ابتدا فیزیولوژی دستگاه گوارش و همچنین دلایل عمومی بیماریهای گوارشی مورد بحث قرار گرفته است،عواملی مانند پرخوری،کمخوری،پایین بودن کیفیت و یا عدم وجود تنوع غذاها که کمابیش تمام اندامهای گوارشی را درگیر میکند.
در این فصل ابتدا ترکیبات رژیم غذایی معمولی طبقهبندی شده سپس علائم کمبود و یا زیادهروی در مصرف بعضی از این ترکیبات ذکر شده است و در ادامه تحت عنوان«تغذیه عادی»یک رژیم غذایی مناسب برای افرادی که تمایل به حداکثر استفاده از انرژی مواد غذایی و همچنین سلامت دستگاه گوارش خود دارند ارائه شده است."