خلاصه ماشینی:
"به همین دلیل کتاب تکمیل کالای نساجی ابتدا(در جلد اول)به شرح خصوصیات الیاف میپردازد و سپس(بیشتر در بخشی از جلد اول،جلد دوم و سوم)عملیات تکمیلی اصلی را توضیح میدهد.
لذا مشخصات آب مورد مصرف در این صنعت حائز اهمیت فراوان است و به همین دلیل فصل سوم کتاب به بررسی کامل انواع آب و نحوه بکارگیری آنها در صنعت نساجی اختصاص داده شده است.
جدل اول بیشتر به مقدمات و اطلاعات لازم برای شروع عملیات تکمیل پرداخته است و شرح کامل عملیات تکمیل در جلد دوم(سفیدگری کالای نساجی و مرسریزاسیون کالای پنبهای) آمده است و جلد سوم به(تکمیلهای فیزیکی و شیمیائی) اختصاص یافته است،با این اوصاف میتوان هدف نویسنده را به طور کلی،بیان اطلاعات مورد نیاز برای یافتن بهترین روش تکمیل کالای نساجی دانست نویسنده نشان میدهد که با این روش کالاهای نساجی با کاربرهای گوناگون و مرغوبیت بالا و با کمترین هزینه و به بهترین نحو تهیه میشوند.
به عنوان مثال،در ابتدای فصل دوم اگر نویسنده ابتدا در مورد خود لیف توضیح مختصری میداد و سپس به تعریف فلامنت و بیان تفاوت آن با لیف میپرداخت و بعد از آن الیاف را دستهبندی میکرد و در نهایت به شرح خواص فیزیکی و شیمیائی میپرداخت،علاوه بر روشنتر شدن مطالب بیان شده، از ابتدای فصل سیر کلی مطالب بیان شده در فصل در ذهن خواننده پایهریزی میشد و نویسنده را در تفهیم موضوع یاری میداد و همچنین اگر در قسمت الیاف پروتئینی(صفحه 25) ابتدا فصلی بنام اسیدهای امینه باز میکرد و توضیحات مختصری در مورد آن میداد،مطالب گفته شده و ارتباط آنها با مطالب قبلی واضحتر میشد."