-
11.
نویسنده : جوادی آملی، عبد الله ؛
مجله:بقیةالله»جمادی الثانی 1434 - العدد 261 (4 صفحه - از 6 تا 9 )
-
12.
نویسنده : جوادی آملی، عبدالله ؛
مجله:بقیةالله»ذوالحجة 1433 - العدد 254 (6 صفحه - از 16 تا 21 )
-
13.
نویسنده : جوادی آملی، عبدالله ؛
مجله:بقیةالله»رمضان 1433 - العدد 251 (5 صفحه - از 48 تا 52 )
-
14.
نویسنده : جوادی آملی، عبدالله ؛
مجله:بقیةالله»شوال 1433 - العدد 252 (5 صفحه - از 16 تا 20 )
-
15.
نویسنده : جوادی الآملی ؛
مجله:بقیةالله»رمضان 1435 - العدد 276 (5 صفحه - از 24 تا 28 )
-
16.
نویسنده : جوادی آملی، عبدالله ؛
مجله:بقیةالله»شعبان 1434 - العدد 263 (4 صفحه - از 6 تا 9 )
-
17.
نویسنده : جوادی آملی، عبدالله ؛
مجله:بقیةالله»شعبان 1433 - العدد 250 (5 صفحه - از 20 تا 24 )
-
18.
نویسنده : الجوادی الآملی، عبدالله ؛
مجله:بقیةالله»رجب 1439 - العدد 319 (5 صفحه - از 41 تا 45 )
-
19.
نویسنده : جوادی آملی، عبد الله ؛
مجله:بقیةالله»کانون أول 2004 - العدد 159 (1 صفحه - از 19 تا 19 )
کلیدواژه ها:آیة الله الخامنئیالعباداتالطعام
-
20.
نویسنده : جوادی الآملی ؛
مجله:بقیةالله»محرم الحرام 1414 - العدد 22 (8 صفحه - از 21 تا 28 )