کلمة المفتاح گوشت گاو / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : کریمی دره آبی، هیوا ؛ اسماعیل پور، فرزین ؛ ابراهیمی محمدی، کیوان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحة - من 41 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:گوشت گاوMultiplex PCRسالمونلا تایفی موریومسالمونلا انتریتیدیسسالمونلاPCR
-
2.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحة - من 83 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاومیزان یدتخمکمبود ید
-
3.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛ شریف زاده، علی ؛ آقانژاد، پیمان ؛ تاجمیرریاحی، مهران ؛ صالحی، الهام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (6 صفحة - من 11 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:طیورگوسفندگوشت گاویرسینیا انتروکولیتیکاآلودگیشهرکرد
-
4.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی