خلاصه ماشینی:
"به جای این کار یک حوله تمیز را در یک لگن کوچک آب گرم خیس کنید،فقط جیغ نزنید،و بعد آن را محکم فشار دهید و در اصطلاح بچرخانید،گوشت را داخل حوله قرار دهید و با حوله بپوشانید و بعد از 10 دقیقه گوشتها را خارج کنید و قسمتهای شوخته را با چاقو بتراشید.
پنیر کپک زده را در ظرفی که دردار است قرار دهید و مقداری قند (پنج یا شش حبه)درون ظرف قرار دهید.
- پنیر را با چه کاردی باید ببرم؟ پنیر را با کارد نباید برید.
پنیر را داخل یک سینی بگذارید و یک متر نخ قرقره بردارید و با دو دست،دو طرف نخ را بگیرید و با فشار از بالا به پایین بکشید.
نمیشود به هر غذایی،هروقت که دلمان خواست نمک بزنیم؛ به سوپ و آبگوشت قبل از جوش آمدن آب نمک بزنیم،به گوش کمی قبل از اینکه از روی گاز برداریم نمک میزنیم،و سبزیجات کاملا باید در آب نمکدار جوشانده و پخته شوند."