کلیدواژه پنير / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شهدادی، فاطمه ؛ نویسنده : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 89 تا 100 )
کلیدواژه ها:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهی
-
2.
نویسنده : سلحشوریان، زهرا ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 41 تا 49 )
کلیدواژه ها:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
3.
نویسنده : زارعی، مهدی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛ منافعیان، آتنا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 55 تا 63 )
کلیدواژه ها:پنیرفرآوردههای شیریفسفاتاز قلیاییپاستوریزاسیون
-
4.
نویسنده : دادرس مقدم، امیر ؛ قربانی، محمد ؛ کریاسی، علیرضا ؛ کهنسال، محمدرضا ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»زمستان 1395، دوره دهم - شماره 4 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 23 تا 38 )
کلیدواژه ها:پنیرسهم برندسود فروشگاهالگوریتم GFAتنوع پذیریتنوعمدل
-
5.
نویسنده : گل زرند، مهدیه ؛ بهادران، زهرا ؛ میرمیران، پروین ؛ عزیزی، فریدون ؛
مجله:پژوهنده»بهمن و اسفند 1393 - شماره 102 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 287 تا 293 )
کلیدواژه ها:شیرفشارخونپرفشاری خونپنیرلبنیاتماستمطالعه قند و لیپید تهران
-
6.
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
نویسنده : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
7.
نویسنده : مهدوی، سامان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس آرئوسMultiplex PCRژن انتروتوکسینپنیر
-
8.
نویسنده : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون Overlayکپککپکباکتریباکتری
-
9.
نویسنده : احمد شادمهری، محمد طاهر ؛ احمدی، محمد ؛
مجله:دانش و توسعه»پاییز 1388 - شماره 28 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 77 تا 94 )
کلیدواژه ها:انتقال قيمتلبنياترابطه علیّتتقارن قيمتيوهانسن و يوسليوسپنير