مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه اقتصاد کشاورزی و توسعه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
اقتصاد 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 7 |
-
1.
نویسنده : شهریاری، سارا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ مویدی، علی ؛ نویسنده مسئول : صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:جدایه مخمریویژگیهای پروبیوتیکیباکویت تخمیر شده
-
2.
نویسنده : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ نویسنده مسئول : صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
3.
نویسنده : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:سطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیآب پنیربازیافت نیتروژنی
-
4.
نویسنده : طاهریان، امیر ؛ رهبری، مهشید ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیشیره خرماویژگیهای فیزیکوشیمیاییبستنی کفیر
-
5.
نویسنده : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
6.
نویسنده : قادری قهفرخی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ اعلمی، مهران ؛ خمیری، مرتضی ؛ ممشلو، سمانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1390، شماره 33 (14 صفحه - از 81 تا 94 )
-
7.
نویسنده : شهیدی، فخری ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»پاییز 1378 - شماره 27 ISC (18 صفحه - از 83 تا 100 )
کلیدواژه ها:استان خراسانصنایع تبدیلیگندمضایعاتتولیدمصرفدامی