مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه مدیریت بهره وری 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 1 |
مدیریت 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : رفیعی، سمیرا ؛ عزیزخانی، مریم ؛ آریایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواسانس زیره سبزاسانس ترخونپنیر سفید پرچرب
-
2.
نویسنده : بافنده زنده، علی رضا ؛ رفیعی، سمیرا ؛
مجله:مدیریت بهره وری»پاییز 1394 - شماره 34 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 175 تا 200 )
کلیدواژه ها:کاراییکارت امتیازی متوازنتحلیل پوششی داده های فازیبانک سپهDMUارزیابیبانککارکنان