مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
2.
نویسنده : رفیعی، سمیرا ؛ عزیزخانی، مریم ؛ آریایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:اسانس ترخونپنیر سفید پرچربپایداری اکسیداتیواسانس زیره سبز